kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güiza İspanya'da manşet

Yeni Haber
Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında dün gece deplasmanda Partizan ile 2-2 berabere kaldığı maça sayfalarında yer veren İspanyol gazeteleri, Fenerbahçe'de ilk resmi golünü atan Daniel Güiza'yı ön plana çıkardı.

Marca Gazetesi, "Güiza, Türkleri ve Luis'i Sırp cehenneminden kurtarıyor" başlığını atarken, Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir resmi maçta gol atan Güiza için "Üzerindeki gol baskısını attı. Bundan sonra futbolu daha görünür olacak" yorumunda bulundu. Gazete, Fenerbahçe'nin ikinci yarının ilk 10 dakikasında iyi bir oyun sergilediğini ve daha sonra Güiza ve Semih'in hücumda "İyi bir ikili" olduklarını gösterdiklerini belirtti. As Gazetesi ise, "Türklerin geriden yükselişlerinde Güiza doruğa çıktı" ifadesini başlığına çıkartarak, Güiza'nın maçın baş aktörlerinden biri olduğunu savundu.

El Mundo Deportivo Gazetesi de "Luis ve Güiza'dan iyi başlangıç" derken, Fenerbahçe'de ilk golünü atan Güiza'nın maç boyunca çok fazla gol pozisyonuna girdiğini, özellikle hava toplarında etkili olduğunu kaydetti.
21:30
Siroki Brijeg - Beşiktaş
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı