kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Marcelinho ülkesine döndü
BİR dönem Trabzonspor'da forma giydikten sonra Wolfsburg'a giden Brezilyalı futbolcu Marcelinho, ülkesinin Flamengo Rio de Janeiro takımına transfer oldu. Palermo ile oynanan hazırlık maçından sonra taraftarla vedalaşan Marcelinho, "Flamengo Rio de Janeiro 5 kez şampiyon olmuş bir takım. Dünyanın en büyük takımlarından biri. Ailem ve benim için yeni bir yaşam başlıyor" şeklinde konuştu.

Yıldız Milliler İtalya'da

İTALYA'da 15-24 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak Türkiye Yıldız Erkek Milli Takımı dün bu ülkeye gitti. Hırvatistan, Polonya ve Letonya ile birlikte C Grubu'nda yer Türkiye'de antrenör Mustafa Derin, öncelikli hedeflerinin gruptan lider olarak çıkmak olduğunu söyledi.

Sezon açılışı Ali Sami Yen'de
FUTBOL Federasyonu, 2008-09 sezonundaki ilk 3 haftanın programını açıkladı. Buna göre, sezonun startı 23 Ağustos'ta 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda G.Saray-Denizli maçı ile verilecek. İlk hafta oynanacak diğer maçlar şöyle: 23 Ağustos Cumartesi 21.00: Sivas-Kayseri, Hacettepe-Bursa, İstanbul BŞB-Eskişehir. 21.45: G.Antep-F.Bahçe. 24 Ağustos Pazar 19.00: Trabzon-Ankaraspor. 21.00: G.Birliği-Kocaeli, Konya-A.Gücü, 21.45: Antalya-Beşiktaş.

Frank Lampard kaldı
CHELSEA'NİN 30 yaşındaki yıldızı Frank Lampard, kulübüyle sözleşmesini beş yıl daha uzattı. 247 maçta 71 gol atan tecrübeli oyuncunun, eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Inter'e transfer olacağı iddia edilmişti.