kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gidebilirim

GALİP ÖZTÜRK
Lincoln'e, Brezilya şampiyonu Sao Paulo talip oldu. Yıldız futbolcu, "Yapılan teklif beni çok gururlandırdı. Brezilya'ya dönebilirim" dedi..
Galatasaray'a geçen sezon Schalke'den transfer edilen ancak geldiği günden bu yana olduğu gibi dünkü Steaua Bükreş maçında da bekleneni veremeyen Lincoln'e, ülkesi Brezilya'nın Sao Paulo takımı talip oldu. Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan fakat bu sezon 16 haftası geride kalan ligde altıncı sırada yer alan ve 10 numara arayışlarını sürdüren Sao Paulo, kiralık olarak aldığı golcü Adriano'nun Inter'e dönmesinin ardından Lincoln'ü kadrosuna katarak takımı güçlendirmeyi planlıyor. Brezilya'nın Record Radyosu'na konuşan 29 yaşındaki futbolcu, "Şu anda Sao Paulo ile Galatasaray arasında görüşmeler sürüyor. Ancak şimdilik gelişmeler hakkında daha fazla bilgi veremem" dedi.

"GELECEK HAFTA BİTECEK"
Kendisini isteyen Sao Paulo'ya övgüler yağdıran Lincoln, "Brezilya'ya dönmeyeceğimi iddia edemem. Sao Paulo, Brezilya'nın en büyük takımı. Bu teklif beni gururlandırdı" ifadesini kullandı. Lincoln'ü, Almanya'nın önemli takımlarından ve Bayern Münih'in eski teknik direktörü Felix Magath'ın çalıştırdığı Wolfsburg da istiyor. Brezilya'nın önemli spor gazetesi Gazeta Esportiva ise gelecek hafta sonuna kadar Lincoln'ün Sao Paulo'ya transferinin gerçekleşeceğini iddia etti.