kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Volkan'ın filelerle buluşmasını izlediği bu top ince ve doğru bir ofsayf kararıyla sayılmadı.

Defans S.O.S verdi

Sarı-lacivertliler, Partizan deplasmanında 2-0'dan beraberliği bulurken, kaleci Volkan ve defans hattı özellikle ilk yarıda yaptığı hatalarla saç baş yoldurttu..
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, ilk 20 dakikasında 2-0 geri düştüğü maçta Partizan ile deplasmanda 2-2 berabere kalırken, sarı-lacivertli defans ve kaleci Volkan S.O.S verdi.

*FENERBAHÇE - FK PARTİZAN KARŞILAŞMASINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

Lugano, Volkan'ın kalesini boşalttığı bir pozisyonda Paunovic'in vuruşunu gol olmadan önlemesine rağmen ilk yarıda Diarra'nın markajında çok yetersiz kaldı. Partizan'ın en etkili hücum silahı olan Diarra, F.Bahçe defansını tek başına meşgul ederken, arkadaşlarına da pozisyonlar hazırladı. Edu da dağınık bir oyun sergileyince F.Bahçe ilk yarıda resmen kabus gördü. Kaleci Volkan ilk golde arka direğe inen topa hiç bir hamle yapmazken, kalesini zamansız terkettiği bir başka pozisyonda Diarra'nın ceza alanı dışından boş kaleye gönderdiği top auta çıktığında F.Bahçe 2-0 gerideydi.

'KALECİ GEREKLİ' DEDİRTTİ

Yine Volkan, Paunovic'i ceza alanı dışından aşırttığı topun ağlara gidişini izlerken de, yan hakemin ofsayt bayrağına duacı oldu. İlk yarıya 3 veya 4 gol yiyerek bitirmekten kurtulan F.Bahçe ikinci yarıda maçı dengeye getirirken, Diarra'nın yorulmasıyla da rahatlayan defans daha dengeli oynadı. Ancak Şampiyonlar Ligi için de özellikle kaleci Volkan soru işaretleri bıraktı.
21:30
Siroki Brijeg - Beşiktaş
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı