kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener kabustan uyandı

Deniz Derinsu
3 dakika içinde iki gol yiyen, dalga dalga gelen Partizan ataklarında sendeleyen F.Bahçe, ön libero Alex'in ileriye çıkmasıyla kendine geldi

Kaptan, kendisine Kaptan, kendisine yapılan penaltıyı sayıya çevirerek takımı hareketlendirdi. 2. yarıda "Okçu" Güiza'nın vuruşu turu müjdeledi


*FENERBAHÇE - FK PARTİZAN KARŞILAŞMASINDAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...

F.Bahçe Belgrad'da ipten döndü. Sırpların inanılmaz tribün desteğine karşın F.Bahçe'yi favori görmeleri iki takım arasında masadaki güç farkını gösteriyordu. Ama sahada iş öyle başlamadı. 12. adamın desteği, kim inkar ederse etsin, sahadaki F.Bahçelileri bocalamaya yöneltti. Sinyal 9'da geldi. Uzun topta kaçan Bogunoviç hatalı çıkan Volkan'ı geçti ama dışarı attı. 11'de Stevanovic'in ortasında Volkan yine hatalı çıktı, Paunoviç kafayla 1-0 yaptı. 14'te bir şok daha yaşadık. Ortadan atılan topta savunma birbirine bakarken Bogunovic farkı ikiye çıkardı. Kadrosundaki kale sıkıntısını kabul etmeyen F.Bahçe'nin tek ismi görünümündeki Volkan sürekli korku yarattı. 23'te 20 metreden ters topu çıkaramadı ama ağlara giden gol ofsayta takıldı. 35'te yine hatalı çıktı, Diarra onu geçti ama dışarı yolladı. Yılın transferi konumundaki Güiza hakem ve rakiple uğraşmaktan nefes alamıyor.

AYAKLAR YERE DEĞDİ

Oyuna etkisi ise yok gibi. Yeni bir Kezman sıkıntısı ufukta gibi. Savunmanın ilk 30 dakika içindeki "vurgun yer" görüntüsü büyük sıkıntı. Rakip daha yetenekli olsa değil maç, tur bu süre içinde uçar giderdi. İmdadımıza penaltı yetişti. Devre biterken Sikimiç Alex'i düşürdü. Alex 2-1'e getirdi. İkinci yarı F.Bahçe'nin ayakları yere değmeye başladı. 50'de topla buluşan Semih'in aşırtmasını Güiza ağlara gönderdi. Umutlanan Partizan moral çöküntüsüne girince F.Bahçe'nin işi kolaylaştı, rövanş için avantajlı skoru yakaladı. Bu arada Paunoviç'in 84'te altı pastan kaçırdığı pozisyon Partizan'ın son umudunun bitişiydi. Guiza da 87'de F.Bahçe'nin son şansını değerlendiremedi.

BU TABLO SEVİNDİRİCİ Mİ?

En pahalı oyuncusu 2 milyon euro olan bir takım karşısında bütçesi kat be kat olan F.Bahçe için bu tablo sevindirici mi, tartışılır. Her yıl olduğu gibi transferin hep sona bırakılması bir gün pahalıya patlayacak gibi..
Haberin fotoğrafları
21:30
Siroki Brijeg - Beşiktaş
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı