kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bize sabır ve destek gerek

Ersun Yanal, önlerinde uzun ve zorlu bir yol olduğunu belirterek, taraftardan bu süreçte futbolculara toleranslı ve sevgiyle yaklaşmalarını istedi..
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, bordo-mavili kulübün aylık dergisinde yazdığı yazıda taraftara çağrıda bulundu. Yazısında yeni sezona merhaba demeye hazırlandıkları şu günlerde, takımın moral ve motivasyon açısından durumunun çok iyi olduğunu kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, taraftarın göstereceği sabır ve desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti. Yapılan transferlerin camianın moralini yükselttiğini ifade eden Yanal, "Sizlerin de olumlu tepkileriyle bu oluşum hepimize pozitif enerji verdi. Yaşayacağımız süreçte herkesin sabır ve desteğine büyük ihtiyaç duyacağımız ortadadır. Bu zorlu yolculukta önümüze bir takım engeller çıkacaktır. Bu yol, düz bir yol değildir. Bu nedenle oyuncularımıza toleranslı ve sevgiyle yaklaşmalıyız. Onlara zaman tanımalıyız" dedi.

BRUGGE MAÇINA ÇAĞRI
Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini de belirten Ersun Yanal, "Bu takım en az 5 yıl Trabzonspor'a hizmet verebilecek bir takım. Oyuncular hedefler doğrultusunda çok çalışarak gereken fedakarlıkları yapacaklardır" diye konuştu. Ayrıca yazısında İstanbul'da Club Brugge ile oynayacakları maça da değinen Yanal, "16 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Türkiye'deki ilk ve tek hazırlık maçımızı oynayacağız. Bu özel maçta İstanbul'daki taraftarlarımızın takıma destek vermesini istiyoruz. En az 60 bin formalı taraftarımız tribünde yerini almalı, orada güzel bir şov yaparak ülkeye gereken mesajı vermeliyiz" dedi.