kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şanssız Güiza

F.Bahçe'nin Budapeşte şovunda sessiz kalan İspanyol golcü, kaleye attığı 6 şutun sadece 1 tanesinde isabet bularak kendisinden beklenen başarıyı gösteremedi..
Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu rövanşında Fenerbahçe, Avrupa Kupaları'ndaki en farklı galibiyetlerinden birini MTK Budapeşte'yi 5-0 yenerek alırken, tek üzüntü Daniel Güiza'nın ikinci maçta da golle tanışamaması oldu. Kadıköy'deki ilk maçta rakip kaleye 1 tanesi isabetli 7 şut gönderen fakat golü bulamayan İspanyol futbolcu, dün gece de rakip kaleye ilk maça yakın sayıda şut gönderdi. Daha 1. dakikada pozisyon bulan Güiza'nın şutu Macar kaleci tarafından kornere çelinirken, oynadığı sürede toplam 6 şut atan Güiza'nın kaleyi bulan tek vuruşu da bu oldu. İspanyol oyuncu, kendisinden beklenen golü bir türlü atamazken, kaçırdıkça da strese girdi.

"GÜİZA KAFAYA TAKAR"
Emre'nin gole çevirdiği penaltıyı da yaptıran Güiza 75. dakikada yerini İlhan Parlak'a bıraktı. Aragones de, "Güiza faydalı olmak istiyor. Gol kaçırdıkça bunları kafaya da takar. En kısa zamanda kendisini toplayacaktır" dedi.