kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hande Yener, 'Romeo' ve 'Hipnoz' gibi şarkılarıyla elektronik müziğin hakkını verdiğini söyledi.

Yokluğum müzikte büyük kayıp yaratır!

İlker GEZİCİ
Hande Yener, elektronik müziğin hakkını verdiğini söyledi ve ekledi: Ben olmasaydım; sektör büyük kayba uğrardı, kötüye giderdi.....
Önceki gün Radyo Tatlıses'teki 'Çokomel' adlı programa konuk olan Hande Yener, çarpıcı açıklamalar yaptı. Son iki albümündeki tarz değişikliğinin konuşulmasından rahatsızlık duymadığını belirten şarkıcı, ekledi:

HEP EN YENİSİNİ YAPTIM!
"8 yıldır müzik sektöründe çok etkiliyim. Hep daha iyisini ve yenisini yapmaya çabaladım. Sektöre hareketlilik getirdim. Ben olmasaydım, müzik sektörü büyük kayba uğrardı, daha da kötüye giderdi. Enerjim hiç düşmedi. Aksi taktirde müzik beni harcardı. Şu andaki konumum beni mutlu ediyor. 1 milyon doları olan bir adam bile, bu mutluluğa ulaşamaz."

BİR BEN YOK OLMADIM!
Hakkındaki eleştirilerin kendisini kamçıladığını belirten Hande Yener, sözlerini şöyle sürdürdü: "30 sene sonra da bu işi yapacağım. Bu yüzden, şimdiden değiştim. Tarzım radikal bulunabilir ama bir süre sonra kabul edilecektir. Benden başka kim büyük değişimler yaptıysa, yok oldu. Demek ki işimi iyi yapıyorum."