kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Benim sistemim bu

Aragones, zor maçlarda başka sisteme geçeceği yolundaki iddialara, MTK maçı sonrası yanıt verdi: "Bu sezon bu sistemle oynayacağız."..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Hazırlık döneminde ilk maçlarda fazla gol pozisyonu yakalayamamıştık. Bunun üzerine eğildik. Gün geçtikçe iyiye gittik. Atılan gollerin hepsini beğendim. Daha çok sevindirici olan; rakibe de fazla pozisyon vermememiz" diye konuştu. F.Bahçe'ye oturtmaya çalıştığı sistemin bu olduğunu söyleyen tecrübeli hoca, Elimizdeki oyunculardan maksimum fayda sağlayacak bir sistem. Tabii ki değişenler olacaktır. Ama sezon boyunca bizim oynayacağımız sistem budur" yorumunu yaptı.

KLASİK DOKUNUŞLAR
Aragones, MTK karşısında oyuna müdahale ederken, klasiğini bozmadı. Tecrübeli teknik adam, İspanya'yı şampiyon yaptığı Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarda her zaman 60-65. dakikalar arasında iki orta saha oyuncusunu sahaya sürmüş; 75-80. dakikalar arasında da forvete takviye yapmıştı. İspanyol hocanın tercihleri dün gece de aynıydı. Dakikalar 65'i gösterirken, orta sahadan Alex ile Kazım'ı kenara alan Aragones, bu iki oyuncunun yerine yine orta sahaya Emre ve Burak'ı soktu. 75'te beklenen değişiklik geldi. Bu karşılaşmada şansı yaver gitmeyen Güiza oyundan çıkarken, genç golcü İlhan Parlak son 15 dakika görev aldı.