kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Artık kendimle barıştım mutlu olmayı öğrendim

CEVAT KOL
Hakkında çıkan haberlerden dolayı eskiden geceler boyu ağladığını söyleyen Trabzonsporlu Barış Memiş, "Ama başarılı olmak için söylenenleri dert etmemeliydim ve bunu öğrendim" dedi..
Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Barış Memiş yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Almanya kampında SABAH'a konuştu. Bordo-mavili takımın alt yapısından yetişen 18 yaşındaki futbolcu 2008-09 sezonunun kendisi için çok olumlu geçeceğine inandığını belirterek, "Geçtiğimiz sezon takımın durumu ortadaydı. Ben de başarılı olmadım. Bu sezon çok iyi bir takım oluştu. Ben de bu iyi takım içerisinde kendimi geliştirerek başarılı olacağım. Daha önce Gökdeniz'in giydiği 61 numaralı formayı seçtim çünkü kulüpte sembol olan oyuncular arasında yer almak istiyorum. Yani bir anlamda sorumluluk almak istedim. Bu formayı giydiğiniz zaman taraftarın da sizden beklentisi artıyor" dedi.

BİR YILDA OLGUNLAŞTIM
Artık hakkında çıkan kötü haberlere üzülmediğini kaydeden Barış, "Önceden yazılanlardan etkileniyorum. Şimdi hayatı bile yeni öğreniyorum diyebilirim. Kolay değil bir yıl önce haberim gazetelerde yılda bir kez çıkıyordu şimdi gazete ve televizyonlarda neredeyse hergün haber var. Olumlu ya da olumsuz. Etkilenmemek elde değil. Ama ben kendimle barıştım. Başarılı olmak için söylenenlere aldırmamam gerekiyordu ben de bunu öğrendim" şeklinde konuştu.