kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Engin tribüne

FATİH DOĞAN
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, yeni sezonda maçları teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile kulübede değil şeref tribününde başkan Demirören ile birlikte izleme kararı aldı..
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin yeni sezon öncesi sürpriz bir karar aldı. Avusturya kampında İbrahim Üzülmez-İbrahim Toraman kavgasında çok ön plana çıktığı gerekçesiyle yönetim tarafından uyarı alan ve medya ile ilişkilerini sınırlandıran Engin, bundan sonra maçlarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile kulübede oturmama kararı aldı. Geçen sezon da zaman zaman bu düşünceyi sorgulayan ancak uygulamaya geçiremeyen Engin, artık Galatasaray'daki genel menajer Adnan Sezgin gibi maçları şeref tribününde başkan Yıldırım Demirören ile birlikte izleyecek.

KÖTÜ YORUMLAR ÜZDÜ
Sinan Engin'in bu kararı almasındaki en büyük etkenin ise medyada yer alan, "Ertuğrul Sağlam'a sarıldı-sarılmadı, kadroya müdahale ediyor-etmiyor" şeklindeki yorumlar olduğu öğrenildi. Bu tartışmalardan son derece rahatsız olduğu belirtilen Engin'in, "Avusturya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Bu olumlu havanın gereksiz tartışmalarla bozulmasına izin vermem" dediği ifade edildi.

UEFA HAZIRLIĞI BAŞLIYOR
Öte yandan Avusturya kampından döndükten sonra dünü izinli olarak geçiren Beşiktaş bugün çalışmalarına yeniden start veriyor. Günü tek idmanla geçirecek olan siyah-beyazlı ekip, UEFA Kupası'nda oynanacak Siroki Brijeg maçının hazırlıklarına başlayacak.