kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şimdi de McCarthy

GALİP ÖZTÜRK
Santrfor arayışını sürdüren Galatasaray'ın, Morientes'in yanı sıra Benedict McCarthy'yle de ilgilendiği ortaya çıktı. Blackburn forması giyen golcü, İngiliz basınına "Galatasaray beni istiyor" dedi ..
Santrfor arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Fernando Morientes ile birlikte Güney Afrikalı golcü oyuncu Benedict McCarthy'nin peşinde olduğu ortaya çıktı. Blackburn Rovers'ta forma giyen yıldız futbolcu, İngiltere'nin Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, "Galatasaray beni istiyor" dedi. Sarı-kırmızılı kulüpten gelen teklifin kendisini şaşırtmadığını belirten McCarthy, "Yakın arkadaşım olan Tugay Kerimoğlu iki aydır Galatasaray'ın transfer listesinde olduğumu söylüyordu. Bu yüzden sürpriz olmadı" diye konuştu.

59 MAÇTA 26 GOL ATTI
Nisan ayında Blackburn ile sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan golcü oyuncu, teknik direktör Mark Hughes'un Manchester City'ye gitmesinin ardından takımdan ayrılmaya sıcak bakmaya başladı. McCarthy'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istemesi de, Blackburn'den ayrılma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Güney Afrika Milli Takımı'nın tarihinde en çok gol atan futbolcu olan McCarthy, 2006'dan bu yana Blackburn'de 59 maçta 26 gole imza attı. Galatasaray'ın Fernando Morientes'le temasları da sürüyor. Cimbom'un önümüzdeki birkaç gün içinde santrfor transferine nokta koyması bekleniyor.