kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

PSG yeniden geliyor

Rennes'den Jimmy Briand'ı transfer edemeyen Fransız kulübü, Kezman konusunda daha önce anlaşamadığı Fenerbahçe'nin kapısını bir kez daha çalacak..
Yabancı transferi yapabilmek için, kadrodakilerden birini göndermek zorunda olan Fenerbahçe için Kezman konusunda yine umut doğdu. Daha önce Sırp oyuncu için F.Bahçe yönetimiyle masaya oturan ancak yaptığı teklif beğenilmeyen Paris Saint Germain'in yeni bir öneriyle geleceği bildirildi. L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre PSG yönetimi, Rennes'in 23 yaşındaki forveti Jimmy Briand'ı kadrosuna katamayınca rotayı yeniden Kezman'a çevirdi. F.Bahçe'nin Sırp oyuncuyu 2 milyon euro düzeyinde bir bonservis bedeli karşılığında satmaya hazır olduğu öğrenildi. PSG, Kezman'la daha önce her konuda anlaşma sağlamıştı.

FENER KEZMAN'I SİLDİ Mİ?

Bu arada F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi üçüncü ön elemesine yükselmesi halinde Partizan- Inter Bakü galibiyle eşleşmesi üzerine FB TV, muhtemel rakipleri tanıttı. Partizan'ın tarihindeki önemli yıldızları olarak Predrag Mijatovic ile Savo Milosevic'i gösteren tanıtımda, sarı-lacivertli takımın kendi oyuncusu; eski Partizanlı Kezman'dan bahsedilmemesi, "Fener, Kezman'ı sildi mi?" sorularına neden oldu.