kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bize güvenin

Ali ERDOĞAN Raşit ATEŞ
Pekin Olimpiyatları'na hazırlanan milli atletler Merve Aydın ve Özge Gürler Çin Seddi'ni gezdi. Sporcular, "Büyüklerimiz bize güvensin. Yabancılarla gelen başarılar geçici" dedi..
2008 Pekin Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını sürdüren milli atletler Merve Aydın ve Özge Gürler, izin gününü Çin Seddi'nde geçirdiler. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve bazı antrenörlerle birlikte Çin Seddi'ni ziyaret eden atletler "En iyi dereceleri yapacağız" dediler. 800 metrede dünya gençler ikincisi olan Merve Aydın, "Henüz gencim. Bu yaşta olimpiyatlara katılmak benim için çok önemli. Tabii ki Madalya almak istiyorum ancak her şekilde burası bana tecrübe katacak. Süreyya abla tüm genç kızların atletizme başlamasını sağladı. Bundan sonra bu bayrağı ben taşıyacağım" dedi.

GÜRLER: KENDİMİ AŞACAĞIM
400 metre engellide koşacak olan Özge Gürler ise, "Her sporcunun hedefi olimpiyatlara katılmaktır. 2007'de iyi dereceler aldığım için buraya getirildim. Gerçekçi olmak gerekir; amacım kendime ait en iyi dereceyi yenilemek. 2012'de ise mutlaka madalya için koşacağım" şeklinde konuştu.İki sporcu da yetkililerden Türk sporcularına güvenmelerini isteyerek, "Başarıyı yabancı sporcularda aramak geçici çözüm olur" görüşünü savundular.
Haberin fotoğrafları