kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fırtına geliyor

Trabzonspor, Alman ligi ikincisi Werder Bremen'i hazırlık maçında rahat yenerken, futboluyla şaşalı günlerini anımsattı. İki gol atan Gökhan göz kamaştırdı..
Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Trabzonspor, Hannover şehrinde geçen sezon Bundesliga'yı ikinci sırada tamamlayan Werder Bremen ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal sahaya farklı bir 11 sürdü. Kaptan Hüseyin'i kulübeye çeken Yanal orta sahada Ceyhun Gülselam'a görev verdi. Savunmada da Giray Kaçar'ın yerine Egemen Korkmaz ilk 11'de forma giydi.

*MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Hüseyin'in yokluğunda kaptan olan Gineli futbolcu İbrahima Yattara sahada daha fazla sorumluluk aldı. Yattara'nın maç boyu oldukça hareketli olduğu ve arkadaşlarını yönlendirdiği de gözlendi. Çok sayıda gurbetçimizin de izlediği maçta Trabzonspor 32. dakikada Umut Bulut'un aşırtma golüyle öne geçti. 56'da Gökhan Ünal kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda farkı ikiye çıkardı. 64'te Bremen maçtaki tek golünü Boenisch'in ayağından buldu. 83'te yeniden sahneye çıkan Gökhan iki kişiyi ekarte ederek ceza sahası çizgisinden muhteşem bir gol attı ve maçın skorunu belirledi. Üçüncü hazırlık maçında ikinci kez galip gelen Trabzon, futbolu ve büyük oranda yenilenen kadrosunun uyumu ile lig öncesi tam not aldı.