kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Minderde madalyalara devam
DÜNYA Gençler Güreş Şampiyonası'nın 5. gününde Millilerimiz iki madalya kazandı. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki organizasyonda serbest stilde altın madalya için 50 kiloda mindere çıkan tek Türk sporcu Ahmet Peker, Rus Ivanov ile karşılaştı. Rakibini 2-1 mağlup eden Peker altın madalya aldı. 60 kiloda represaj maçlarına kalan Muhammet Demir, Japon Matsumoto ile Azeri Gurbanov'u geçip bronz madalyanın sahibi oldu.

Bayan Milliler son saniyede!
A MİLLİ Bayan Basketbol Takımımız, 32. Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası elemeleri öncesi, Fransa ile yaptığı hazırlık maçını 57-55 kaybetti. Şaziye ve Nevriye'nin art arda sayılarına rağmen ilk periyodu 11-10 geride kapayan Milliler devreyi 27-22 önde geçti. 3. periyoda etkili giren Fransa, Dumerc ve Miyem'ın son bölüme 42-37 üstün girip son saniye basketiyle maçı 57-55 kazandı.

Genç Milliler İtalya'yı geçti
25. Avrupa Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası finallerinde Türkiye, klasman maçında İtalya'yı 80-73 yendi. Yunanistan'da oynanan maçta, ilk periyodu 24-21 ve devreyi 37-34 geride bitiren milliler, 3. periyodu 57-50 üstün tamamladı. Milli takım, İsrail-Ukrayna maçının galibiyle 8'incilik-9'unculuk maçına çıkacak. Millilerimizin yıldızı Enes Kanter 11 sayı ve 22 ribaundla yine kendini gösterdi.

Doğan kupası Dardanel'in
NEVŞEHİR'DE düzenlenen Kapadokya futbol turnuvalarından ikincisi olan Hasan Doğan Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Çanakkale Dardanelspor oldu. Finalde İstanbul BŞB ile karşılaşan Çanakkale ekibi, normal süresi 2-2 biten maç sonrası geçilen penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayıp şampiyon oldu.

İlk sıra Lewis Hamilton'un
FORMULA 1'DE sezonun 11. yarışı olan Macaristan Grand Prix'si öncesi yarışa ilk cepten başlama hakkı McLaren'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton'ın oldu. Turlarda en iyi zamanı genç pilot Hamilton elde ederken, takım arkadaşı Finli Heikki Kovalainen ikinci, Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa ise 3. sırada start hakkı kazandı.