kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Olympiakos'un yeni hayali LeBron James

Sport İllustred dergisi, 2010'da Cleveland ile sözleşmesi sona erecek olan süper yıldıza Olympiakos'un talip olacağını yazdı..
Avrupa'daki NBA'den yıldız transferi yarışında son iddia dudak uçuklatacak ya da 'Yok artık Olympiakos' dedirtecek cinsten. ABD'nin en prestijli spor dergisi Sport Illustred'in basketbol yazarı Ian Thomsen, "Olympiakos'un yeni hedefinin kim olabileceğini asla tahmin edemezsiniz" şeklinde başladığı yazısında, Yunan ekibinin 2010'da Cleveland Cavaliers ile sözleşmesi bitecek LeBron James'le ilgilendiğini iddia etti. NBA kulislerinde iki gündür dolaşan bu iddianın henüz dedikodu seviyesinde olsa da kaynağının Olympiakos olduğunu kaydeden Thomsen, "James yeni sözleşmesinde yıllık en az 20 milyon $ alacak. Peki Yunan ekibi ise vergisiz, 40 ya da 50 milyon $ teklif ederse ne olacak?" yorumunu yaptı.

MİLYARDER KARDEŞLER
Yazıda Olympiakos'un sahibi Aggelopoulos kardeşlerin dolar milyarderi olduğu da hatırlatılırken, Atlanta Hawks'ın altıncı adamı Josh Childress'e, sadece Avrupa'da maç kazandırması için vergiler hariç üç yıllığına 20 milyon dolar verdikleri de belirtildi.