kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Alonso 16 milyon Euro'ya F.Bahçe'de

Yeni Haber
İngiltere'nin City Radyosu'na konuşan Liverpool'un hocası Benitez, "Alonso'yu bir an önce satıp, transfer için kaynak sağlamalıyız" dedi. İngiliz Daily Mail gazetesi ise "Alonso 16 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi.

Aurelio'nun yerine ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Xabi Alonso veya Colsa'dan birini transfer edecek. Sarı-lacivertlilerin ilk hedefi tabii ki Liverpool'un İspanyol yıldızı Xabi Alonso. Fenerbahçe, Alonso'da mutlu sona ulaşamayınca Aragones'in listesindeki bir diğer isim olan Racing Santander'li Colsa'ya yönelmiş ve prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak sarı-lacivertlilere dün İngiltere'den Liverpool'lu Xabi Alonso konusunda müjdeli haberler geldi.

Liverpool'un hocası Benitez, İngiltere'nin City Radyosu'na yaptığı açıklamada, "Alonso'yu bir an önce satıp, transferlere kaynak sağlamalıyız" dedi. İngiliz ekibi, Robbie Keane ve Garet Barry transferleri için kaynak arayışı içinde. Bu gelişme üzerine Colsa transferini askıya alan Fenerbahçe, Alonso'ya imza attırmak için müthiş bir atak başlattı. İngiliz Daily Mail gazetesi ise dün, "Alonso 16 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye gidiyor" iddiasına yer verdi.

(FOTOMAÇ)