kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kravitz Arena'yı salladı

Alev Derbent - SABAH İNTERNET
Yeni Haber
Dünyaca ünlü ABD'li rockçı Lenny Kravitz dün gece Kuruçeşme Arena'da hayranlarıyla buluştu. Türkiye'de ilk kez sahne alan Grammy ödüllü şarkıcı, yaklaşık iki saat süren konser boyunca hiç dinmeyen enerjisi ve başarılı sahne performansıyla dikkat çekti..
"En İyi Erkek Rock Vokal Performansı" dalında dört yıl üst üste Grammy ödülü kazanan 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Lenny Kravitz, son albümü "It's Time For Love Revolution"ın dünya turnesi kapsamında dün akşam Türk hayranlarıyla bir araya geldi. Seslendirdiği şarkılar kadar sahne şovuyla da göz dolduran rockçı, İstanbul'u çok beğendiğini ve en kısa zamanda şehre tekrar gelmek istediğini belirtti. Konserin ortalarına doğru sahneden inerek hayranlarının arasına karışan Kravitz, gördüğü yoğun ilgiden dolayı kimi zaman zor anlar yaşadı.

*KONSERDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Yaklaşık bir saat geç başlayan konserde ünlü rockçı, 1989 yılında çıkardığı ilk albümü "Let Love Rule"dan, bu sene piyasaya çıkan "It's Time For Love Revolution"a kadar pek çok albümünden en sevilen şarkılarını seyirciyle beraber seslendirdi.

Lenny Kravitz, konser sona erdikten sonra dinleyicilerin alkışları eşliğinde bis yaparak sahneye ikinci kez çıktı ve üçüncü albümüne adını veren "Are You Gonna Go My Way" şarkısıyla konser alanını dolduran hayranlarına coşku dolu anlar yaşattı.

İstanbul Caz Festivali kapsamında BKM ve Virgin Radio işbirliğiyle gerçekleşen konserin 300 YTL değerindeki sahne önü biletleri kısa sürede tükenmişti.

Konserden Görüntüler