kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Oktay ile Özgü bence her an barışabilir

Yeni Haber
Kısa süre önce adı oyuncu Oktay Kaynarca ile anılan Çağla Kubat, "Bu haberlere gülüyorum" dedi ve ekledi: Oktay ile Özgü çok samimi arkadaşlarım ve bence her an barışabilirler!..

Manken-oyuncu ve milli sörfçü Çağla Kubat, 6 yıllık sevgilisi Özgü Namal'dan ayrılan Oktay Kaynarca ile aşk yaşadığı iddialarına cevap verdi. "Oktay benim samimi bir dostum. Özgü de çok yakın arkadaşım. Şu anda ayrı olabilirler ama bence her an barışabilirler" diyen Kubat, tutkunu olduğu sörf sporu ile ilgili planlarını da anlattı.

* Sörfe başlarken bir gün milli sörfçü olacağınız aklınıza gelir miydi?

Sörfü yaz tatilinde yapılan bir spor diye merak ederdim, hobi olarak başladım. Bana bu sporu sevdiren rahmetli Muzaffer Karaca hocadır. Onun sayesinde başlayıp, hırs yapıp, devam etmiştim. Ama milli bir sörfçü olacağım aklıma gelmezdi.

İNANILMAZ BİR SAVAŞ

* Türkiye sizi manken-oyuncu olarak tanıyor. Sörf de riskli bir spor. Yarışmalarda başınıza bir şey gelmesinden korkmuyor musunuz?

Korkuyorum, çevremdeki insanlar daha da korkutuyor. 'Yüzünde iz kalmasın, sen bir oyuncusun' diye benimle ilgileniyorlar. Geçtiğimiz günlerde bir yarışta hafifçe başımdan, alnımdan yararlanmıştım. Korkmadım ama yüzümde bir çizik olduğunda hemen hastaneye koşup iz kalmasın diye uğraşırım.

* Daha kolay sporlar varken bir kadın olarak neden sörfü seçtiniz?

Bir kadın olarak çok seviyorum bu sporu. İnanılmaz bir savaş, elde edilemeyecek kadar zor bir spor, ben de zoru seviyorum. Bu spora aşığım. Herkese tavsiye ediyorum.

SÖRF ZENGİN SPORU DEĞİL!

* Sörf zengin sporu mu yoksa herkesin yapacağı bir spor mu?

Artık zengin sporu değil. Tuzla'ya gidildiği zaman saati 10 YTL'ye ders veriliyor. Birçok sörf sporu okulu açıldı. Eskiden zengin sporu idi ama ben de zengin bir ailenin çocuğu değilim. Yarışmalara sponsorlar sayesinde katılıyorum.

* Sörf Türkiye'de yeteri kadar ilgiyi görüyor mu?

Türkiye'de fazla ilgi gördüğünü zannetmiyorum. Yurtdışı bizi keşfetti ama biz kendimizi keşfedemedik. Yurtdışındaki sporcular Alaçatı'yı merak edip geliyor, hem tatil hem sporunu yapıp gidiyorlar.

* Geçtiğimiz günlerde isminiz Oktay Kaynarca ile anıldı. Bu aşk haberlerinin doğruluk derecesi nedir?

Bu haberleri görüyorum ve gülüyorum. Oktay, diziden arkadaşım. Çok samimi bir dostluğumuz var. ama bazen bir kokteylde karşılaştığımızda bile yan yana gelmek istemiyorum. Oktay'ın uzun yıllardan beri Özgü Namal'la beraberliği var. Şimdi araları açık olabilir ama her an barışabilirler. Özgü benim de çok samimi arkadaşım.

GÜNAYDIN