kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İstanbul'da sağanak yağış

Yeni Haber
İstanbul'da sabah saatlerinde yağan şiddetli yağmur, vatandaşlara ve sürücülere sürpriz yaptı. Yağmur nedeniyle trafikte sıkışıklık yaşanırken, yaz giysileriyle çıkan vatandaşlar da hazırlıksız yakalandı.

İstanbul'da sabah şiddetli sağanak görüldü. Yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluşurken sürücüler zor anlar yaşadı. Yağmura yazlık kıyafetlerle hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar da ıslandı.

İşlerine giden vatandaşlar, durak ve saçak altlarına sığınarak yağmurun şiddetinin azalmasını bekledi. Yağmur nedeniyle E-5'te trafik sıkışıklığı yaşandı.

SAĞANAK YAĞIŞ VE TIKALI RÖGARLAR, YOLLARI GÖLE ÇEVİRDİ

İstanbul'da sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur, rögarların da tıkalı olması nedeniyle birçok yerde yolları göle çevirdi. Yükselen sular içinde güçlükle ilerleyen sürücülerden bazıları yolda kaldı.

Şehirde sabah saatlerinde etkili olan ve zaman zaman şiddetini arttıran yağmur, ana caddeleri de göle çevirdi. Tıkalı olan rögarlar nedeniyle suların tahliye olmaması sürücülere zor anlar yaşattı.

Yükselen suların içinde sürücüler güçlükle ilerlerken, bazı araçlar yolda kaldı. Suyun şiddetiyle bazı noktalarda rögar kapaklarının çıktığı görüldü. Rögarlardan püsküren sular ise ilginç görüntüler ortaya çıkardı.

(CİHAN)