kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
OTOPSİ BUGÜN... Güngören'deki patlama nedeniyle, Gizem'in otopsisi bugüne kaldı.

Polis, 40 yaşlarında Audi'li adamı arıyor

Serdar CANİPEK - SABAH
Beyoğlu'nda oturdukları apartmanın çatı katında cesedi bulunan Gizem'in katili yakalanamadı. Üç şüpheli serbest. Polis, görgü tanıklarının ifadeleriyle iz sürüyor..
İstanbul Beyoğlu'nda Cemal Artüz İlköğretim Okulu öğrencisi 14 yaşındaki Gizem Kılıç, geçtiğimiz cumartesi akşamı Beyoğlu Sütlüce mahallesindeki evlerinden 21.30'da çöp atmak için çıktı. Ancak bir daha dönmedi. Bunun üzerine evdeki kardeşi Rumeysa Kılıç (11), iki kızı ve oğluyla komşuya giden annesi Ayşe Kılıç'a haber verdi. Aile kızlarını bulamayınca polise gitti. Aynı saatlerde apartman sakinlerinden bir genç, mangalı çatıya çıkarttığında Gizem'in cesediyle karşılaştı. Polis, Gizem'in boğazının kesildiği ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığını belirledi.

AĞZINI KAPATIP, GÖTÜRDÜ
Yapılan incelemede apartmanın duvarında katile ait olduğu tahmin edilen kanlı parmak izleri bulundu. Gözaltına alınan 3 şüphelinin ise cinayetle ilgisi olmadığı belirlendi. Polis, katili belirlemek için çok yönlü araştırmalarını sürdürürken Gizem'in dayısı Muhittin Kaya, "Yabancı bir kişinin Gizem'i üç kat yukarıdaki çatı katına çıkarması zor bir ihtimal. Gizem'in daha önce semtten tanıdığı biri olabilir" dedi. Bir kız arkadaşı ise Gizem'in ağzını kapatarak tavan arasına doğru götürmeye çalışan bir kişiyi gördüğünü iddia ettiği öğrenildi. Bir görgü tanığı Gizem'i apartmanın giriş kapısında birinin beklediğini gördüğünü ifade ederken, bir başka görgü tanığının ise polise olay yerinde kel, 40 yaşlarında ve Audi marka otomobille gelen bir şüpheliyi gördüğünü söylediği öğrenildi.