kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çenesi düşük kadınları severim

Yeni Haber
Herkesin bağıra bağıra eşlik ettiği o güzel aşk şarkılarının yaratıcısı Yalın kendi içinde nasıl biri? Yalın en 'yalın' halini yani hayata bakışını, yaşamını, dostlarını, kadınları ve evliliğe dair düşüncelerini Marie Clarie'e anlattı...

MÜZİK ÜZERİNE

Müzik benim için hayat. Başka türlü yaşayabileceğimi düşünmüyorum. Şarkı söylemeden, beste yapmadan yaşayamam...

*YALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

HAYATIMIN ŞARKISI

Wild World ve John Lennon'ın 'Imagine'ı hayatımın şarkıları. Şimdilerde de sık sık 'Cold Play' dinliyorum.

FRANSIZ KÜLTÜRÜ

Çok ayrı bir kültür ve hayata bakış açısı kazandırdı bana Fransız Lisesi'nde okumak. En yakın arkadaşlarımı bana kazandıran okuldu. Fransız liseleri insana farklı bir duruş kazandırıyor. Sosyal bir hayat görüşü sunuyor. Çok gurur duyuyorum bir Fransız Lisesi mezunu olduğum için.

MODAYA BAKIŞI

Modayı takip ediyorum ve seviyorum ama moda olanı giymiyorum. Modayla ilgili önceden hissettiğim bir şey oluyor ve onları uyguluyorum aslında. Eskiyle yeniyi birleştirmek hoşuma gidiyor. Mesela Ray-Ban'in bu yıl çok moda olan Wayfarer model gözlükleri geçen yıl karşıma tesadüfen çıkmıştı. Moda aslında geriye giden bir şey.

Eskiye dönüş hep var. Alexander McQueen ve Costume National'i, ayrıca Japon tasarımcıları çok beğeniyorum. Londra'da küçük butikler var, oralardan Japon tasarımcıların ürünlerini bulabiliyorum.

HAYATININ İLK ÜÇÜ

Sevdiğim insanlar, müzik ve yemek...

AŞK ÜZERİNE

Aşk yaşamın kaynağı, aşkın bin türlü çeşidi var, sadece karşı cinse olan aşktan bahsetmiyorum. İnsanın hayatını sürdürebilmesi için sevgi ve aşk gibi duyguları tatması lazım.

MÜTEVAZILIK ÜZERİNE

İnsanların benim mütevazı olduğumu düşünmesinin sebebi, benim her başarıyla biten işin ardından, yeni bir proje için düşünmeye başlamam olabilir. 'Ben oldum artık' diye düşünmüyorum hiçbir zaman. Kafamda hep bir adım ötesini düşündüğüm için nelere sahip olduğumu algılayıp onlarla övünmüyorum.

MÜZİK GENLERİ

Babam gitar çalıyordu hobi olarak, annem de lisede bir grubun solistiymiş. Bir tek annemin amcası müzikle profesyonel olarak ilgiliymiş, Türk Sanat Müziği besteleri yapıyormuş. Ayrıca kuzenim de müzisyen; tombmaster.

YAKIN GELECEK ÜZERİNE

Yakın gelecekle ilk planlarımdan bir tanesi ekimden itibaren Los Angeles'ta yaşayacak olmam. Yurtdışında bir albüm yapmak istiyorum.

ANNEANNESİ ÜZERİNE

Anneannemi kaybetmeye alışmak zorundayım... Yokluğuna! Çok büyük bir kayıp benim için. Üçüncü albümümü ona ithaf ettim.

BOŞ ZAMANLAR

Şarkı yazmak için özel zaman yaratıyorum. Ayrıca çok film izliyorum. Çünkü film, hayal gücünü çok geliştiriyor... Arkadaşlarımla playstation da oynuyoruz. Spor yapıyoruz; basketbol, pin pon, squash gibi...

ROMANTİK YALIN

Romantizm konusu biraz karışık. Planlanmış romantizme karşıyım. Romantizm doğal olmalı, bir mum yakarak oluşturulan romantizmi çok antipatik buluyorum; bir bakış, bir an, her şey romantik olabilir, mekan ya da zaman önemli değil.

ALBÜMLER...

Birinci albümüm ilk heyecan. Ondaki şarkılar yılların birikimiyle oluşmuş. O şarkılar insanlara ulaşmak için uzun zaman beklediler, daha naifler. Ondan sonraki albümlerimdeki şarkılar daha az beklediler ama bu sefer de hayatın getirdikleri onlara yansıdı. Albümler arttıkça kıyaslamaya ve daha iyisini yapmaya olan çaba da artıyor.

PLANLAR...

Bu yaz konser var, 7 Ağustos'ta Rumeli Hisarı'nda, 16 Ağustos'ta Bodrum Antik Tiyatro'da. Arada da tatil yapmaya çalışacağım. Bir arkadaşımın çok güzel bir tatil teklifi var; teknesiyle Akdeniz'de zaman geçireceğiz...

EVLİLİK HAKKINDA

Yakın gelecekte evlilikle ilgili bir planım yok. 35 yaşımdan sonra düşüneceğim bir konu evlilik. Belki de hiç evlenmem... Sevgili olmak daha güzel galiba.

TATİL YAPAMAMAK ÜZERİNE

Uzun zamandır tatil yapmıyorum. Ne zamandır denize girmiyorum mesela. Biraz güneşlendikten sonra denize girip, hafif esintili bir yerde hamakta uyumak istiyorum.

HAYALLER

Çok fazla hayalim var. Müzikle ilgili en büyük hayalim beni dinleyen insan sayısını artırmak. İnsanlara sadece müzik yoluyla ulaşmak da değil hayalim; ideolojiye, hayat görüşüyle de ulaşmaktan bahsediyorum. O yüzden de sözlerini benim yazmam şart. 35 yaşımdan sonra bir yelkenli alıp Güney'de zaman geçirmeyi istiyorum

EKONOMİ ÜZERİNE

Matematikle aram çok iyi. Birtakım verileri kullanarak, kendine bir yol yaratıp sonuca ulaşmak beni çok heyecanlandırıyor. Ekonomiyi sadece parayla ilişkilendirmemek gerek. Biraz da hayatı nasıl yaşayacağınızı size öğreten bir konu.

KADINLAR HAKKINDA

Kadınlardan vazgeçemem. Cıvıl cıvıl, güler yüzlü, hareketli, çenesi düşük kadınlardan hoşlanıyorum.

GÜNAYDIN