kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Bodrum jet sosyeteyi ağırlar ama potansiyelini kullanamıyor'

Kempinski Bodrum Genel Müdürü Axel Ludwig, "Bu yıl lüks kategorideki oteller tahminlerden düşük bir doluluk yaşadı" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Bodrum jet sosyeteyi ağırlar ama potansiyelini kullanamıyor'
Bodrum'da üç yıldır var olan Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel Müdürü Axel Ludwig, Bodrum'un dünya jet sosyetesini ağırlayacak güzelliklere sahip olduğunu ifade ederek, "Ne yazık ki Bodrum'un gerçek potansiyeli kullanılmıyor" dedi. Ludwig, Bodrum genelinde lüks kategorisindeki otellerin tahminlerden daha düşük doluluk oranları olduğunu duyduklarını belirterek, "Ancak bu Kempinski olarak bizi daha az etkiledi" diye konuştu. Kempinski Bodrum'da temmuz ayında doluluk oranın geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 artarak yüzde 82'lere yükseldiğini vurgulayan Ludwig sözlerine şöyle devam etti:

ZİNCİRLER SIRADA
"Haziran ayı boyunca tüm Avrupa'yı etkisi altına alarak rezervazyonların daha geç yapılmasına neden olan Euro 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na rağmen biz iyi bir başlangıç yaptık. Artan talebe paralel olarak konaklama fiyatlarımız da yükseldi. Geçen yıl ortalama 279 Euro olan geceleme ücretimiz, bu yıl ortalama 310 Euro'ya çıktı. Buna rağmen misafir sayımızdaki artışı, Bodrum'un mükemmel atmosferi ile uyumlu bir şekilde, her türlü lüksün sunulduğu hizmetimize bağlıyoruz." Bu arada Ritz Carlton, Four Seasons, Sheraton gibi zincirlerin Bodrum'da yer almak için kendilerine yer aradıklarını duyduklarını dile getiren Ludwig, "Onlar da gelsin ve burada rekabet canlansın istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.