kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu-2

Oyak, İş Bankası ile anlaştı
İŞ
Bankası ve Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) arasında yapılan anlaşma uyarınca OYAK ve üyeleri arasındaki ödeme ve tahsilat işlemleri İş Bankası aracılığıyla da yapılacak. Anlaşma gereği OYAK'ın üyelerine yapacağı, maaş ödemeleri, Bağışa Dayalı Emekli Geliri Sistemi (BDEGS) gelir ödemeleri, emeklilik yardımı, ölüm yardımı, maluliyet yardımı kâr payı, borç verme, konut kredisi gibi her türlü ödeme üyelerin İş Bankası'nda bulunan hesaplarına yatırılabileceği bildirildi. OYAK üyelerinin, OYAK'a yapacakları EMS'ye ve BDEGS'ye para yatırma, kurum konutları peşinat ve taksit ödentileri, borç verme ve konut kredisi taksitleri ödemesi de İş Bankası şubelerinden, internet şubesinden yapılabilecek.

Koç Grubu, Oltaş'ı 5.2 milyon Euro'ya Continental'a satıyor
KOÇ
Grubu, Oltaş'ta sahip olduğu toplam yüzde 89.66 hissenin 5.2 milyon Euro bedel karşılığında Continental Caoutchouc'a satışı için hisse devir sözleşmesi imzaladı. Koç Holding'den İMKB'ye yapılan açıklamada, bu çerçevede, holding ile birlikte, Oltaş hisselerini elinde bulunduran diğer Koç Grubu hissedarları ile alıcı arasında hisse devir sözleşmesinin imzalandığı belirtildi.

Bankalar Birliği: Kredi kartı ücreti hukuka uygun
BANKALAR
Birliği, bankaların banka ve kredi kartlarına ilişkin yaptıkları masrafların kart sahiplerine yansıtılmasının hukuka uygun olduğunu açıkladı. Bankaların, verdikleri hizmetlerin ve altyapı yatırımları maliyetlerinin karşılığı olarak istedikleri kart ücretlerinin yapılan masraflar ile karşılaştırıldığında "makul ve dengeli" bulunduğu belirtildi.