kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"3 polis şehit oldu, 3 terörist öldürüldü"

Yeni Haber
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul'da ABD Başkonsolosluğuna yapılan saldırıda 3 polis ile 3 teröristin yaşamını yitirdiğini belirterek, kendisinin İstanbul'a giderek olay yerinde inceleme yapacağını açıkladı.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, İstanbul'daki saldırının ardından Başbakanlık Merkez Bina'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü. Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Atalay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İstanbul'da meydana gelen olayda 3 polisin şehit olduğunu belirten Atalay, "3 tane de terörist ölü olarak yakalanmış oldu. Tabi olay çok taze, detaylarıyla ilgili çalışmalar yapılıyor" dedi. Atalay, savcıların da olay yerine intikal ettiğini ifade ederek, "Araştırmalar yapılıyor. Ben de biraz sonra İstanbul'a gideceğim yerinde inceleme yapacağız. Açıklığa kavuştuğunda daha geniş açıklama da sizlere yapılacak, daha fazla bilgi verilecek" dedi.



Bakan Atalay, eylemin ayrıntılarına ilişkin sorulan soruları yanıtsız bırakarak inceleme sonunda ayrıntılı bir açıklama yapılacağını söyledi. (ANKA)