kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Deivid şoku

F.Bahçe, Avusturya kampına büyük şokla başladı. İlk idmanda sakatlanan Brezilyalı yıldızın fibula kemiğinde kırık tespit edildi. Deivid'in altı ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Deivid şoku
Avusturya kampına özellikle Münih'teki gurbetçilerin desteğiyle coşkulu bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin ilk antrenmanında Deivid'in ciddi bir sakatlık yaşaması moralleri alt üst etti. Yeni teknik direktörüyle yeni bir sayfa açan Kanarya'nın Avusturya kampının bu şok sakatlıkla başlaması büyük üzüntü yarattı. Kampın ilk çift kalesinin 5. dakikasında ayağı çime takılan Deivid, çığlıklar içerisinde yerde kaldı. Pozisyona en yakın olan isim Kezman'ın Deivid'in dönen ayağını gördükten sonra bağırmaya başlayıp haç çıkartması ve sahada dakikalarca koşturması pozisyonun ne kadar ciddi olduğunun ilk göstergesi oldu. Futbolcuların bu olaya çok üzülmesi nedeniyle idman durduruldu, saha kenarına alınan Deivid için ambulans çağırıldı. İlk müdahalede ayağı yerine oturtulmaya çalışılan Deivid'in büyük acı çektiği uzaktan görülürken, ilk tespitte bileğinin dönerek kırıldığı bildirildi.

AMELİYAT OLUYOR
Daha sonra hastaneye kaldırılan Brezilyalı'nın sol ayak bileğinde parçalı kırık olduğu, 5-6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sezonun ilk yarısını kapatan Deivid'in hastanede ağladığı ve Brezilya'ya evine gitmek istediği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun dün geç saatlerde Münih'e gönderildiği ve bugün ameliyat olacağı belirtildi. Bu arada Deivid'in pozisyonundan sonra da çift kalenin sert geçmesi yeni hoca Aragones'in de gözünü korkuttu.
Haberin fotoğrafları