kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hafta sonu kaçamağı

ÖNER ÖNGÜN
Bodrum sularında Terim dolmuşu
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın ölüm haberini almadan önce Bodrum'un tadını çıkarıyordu. Terim, geçtiğimiz gün, kendi kullandığı zodiac'ında; aralarında eşi Fulya Terim, kızı Merve Terim ve Demet Akbağ'ın da bulunduğu tam 14 kişiyi gezdirdi.

Gürsoy'un ilginç evlat sevgisi
Esra Gürsoy geçtiğimiz haftasonu Bianca Beach'te oğlu ile hasret giderdi. Gürsoy oğlunun dudaklarına öpücük kondurmayı ihmal etmedi.

ikinci balayı Bodrum'da
Yeni evliler Murat- Esra Aşık, balayı dönüşü soluğu Bodrum'da aldı. Bir plaj partisine katılan genç çift çok neşeliydi.

Maratoncu gibi...
İşletmeci Emre Ergani'nin sevgilisi Şebnem Işık, geçtiğimiz haftasonu katıldığı bir plaj partisinde sportif kıyafeti ile dikkat çekti. Maratonda koşacakmış gibi giyinen Işık, güzelliği ve düzgün vücudu ile göz kamaştırdı.

Kayalı Herkül'ü ile tatilde
Sosyetik güzel Çiğdem Kayalı, yaşça kendinden küçük sevgilisi Uğur Güven ile Maça Kızı'nda güneşlenirken objektiflere yansıdı. Kayalı genç kızlara taş çıkartırken, sevgilisi Uğur Güven ise adeta Herkül'ü andırıyordu.

Vakko Mudo'nun konuğu oldu
Mudo'nun sahibi Mustafa Taviloğlu; Bodrum Türkbükü açıklarında, 3 milyon euro değerindeki 'Black Sea' isimli teknesinde, Vakko'nun sahibi Cem Hakko ve sevgilisi Ronit Gülcan'ı konuk etti. Hakko ve Gülcan, bir başka gün de, kendi teknelerine gitmek için çağırdıkları zodiac'ı, iskelede oturarak beklerken objektiflere yakalandı.

SERGEN'e sulu şaka
Eski futbolcu Sergen Yalçın, tatil yapmak için geldiği Bodrum Lola Beach'te bir arkadaşının sulu şakasına maruz kaldı. Sergen, arkadaşının itmesi ile denize düşerken objektife yakalandı.

İbo için Bodrum'a geldi
Yaz tatillerini genelde Çeşme'de geçiren Beyazıt Öztürk, İbo Şov çekimleri nedeni ile iki günlüğüne Bodrum'a geldi. Öztürk çekimden önce Leea Beach'te stres atarken objektiflere takıldı.

Falında aşk çıktı
Manken İpek Tanrıyar, tatilini geçirdiği Bodrum Lola Beach'te arkadaşı İlgi Gövsa'ya kahve falı baktı. Tanrıyar falda, Gövsa için yeni bir aşk gördü.

Önbilgin Alkoçlar'a miçoluk yaptı
Efe Önbilgin, geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Ender Alkoçlar ile birlikte Fatih Terim'in zodiac'ındaydı. Alkoçlar'ın kullandığı zodiac'la denizdeki bir tekneye giden Önbilgin, arkadaşına yardım etmeyi ihmal etmedi.

Liseli aşıklar gibi hep el ele
Gül Gölge ve Murat Saygı tatil yaptıkları Bodrum'da liseli aşıklar gibi dolaşıyor. Yeni doğum Yapan Gül Gölge, kocasıyla el ele gezerken oldukça mutlu görünüyordu.
Haberin fotoğrafları