kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Temmuz 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hedeflerinin ligin üst sıraları olduğunu söyleyen Song, takım arkadaşlarına sağladığı uyumla yüzleri güldürdü.

Song çabuk kaynaştı

CEVAT KOL
Trabzon'un yeni transferi Song, takıma çabuk uyum sağladı. En çok ilgiyi Yattara'dan gören Song, "Eskiden gol atmaması için marke ediyordum. Şimdi gol atması için dua edeceğim" dedi..
Trabzonspor'un yeni sezon öncesi Galatasaray'dan transfer ettiği Kamerunlu savunma oyuncusu Rigobert Song, takım arkadaşlarıyla çabuk kaynaştı. Tecrübeli oyuncuya en fazla ilgiyi ise bordo-mavili ekibin Gineli forveti Yattara gösterdi. İki oyuncunun Gerede kampında aynı odayı paylaşacağı ögrenildi. Takım arkadaşlarına hızlı uyum sağlayan Song, "Bugüne kadar Yattara gol atmasın diye kendisini marke ediyordum. Artık aynı forma altında mücadele edeceğiz. Ben de onun gol atması için dua edeceğim" dedi.

GEREDE KAMPI BAŞLIYOR
Bordo-mavili ekip kamp için bugün sabah 08:30'da Gerede'ye hareket edecek. 17 Temmuz tarihine kadar çalışmalarını burada sürdürecek olan Trabzonspor daha sonra Almanya'ya geçerek hazırlıklarına yurt dışında devam edecek. Öte yandan Trabzonspor'un yeni transferinden; Senegalli file bekçisi Tony Sylva'nın eşinin ağır hastalığı nedeniyle kampa rötarlı katılacağı öğrenildi.