kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Aragones başarılı olacak'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: "Luis Aragones ve ekibiyle birlikte hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarılı bir sezon geçireceğiz"..
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni teknik direktörleri Luis Aragones ile birlikte yeni bir döneme girdiklerini ve hem yurt içi hem de Avrupa'daki hedefleri açısından iyi bir sezon geçireceğine inandığını söyledi. Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi'ndeki yazısında, "Luis Aragones ile birlikte yeni bir döneme adım atıyoruz. Uzun araştırmalar ve değerlendirmeler sonucunda kariyerine ve bizim belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Fenerbahçe'yi daha ileri noktalara taşıyacağına inandığımız Luis Aragones'in, yeni hocamız olmasına karar verdik. Yeni hocamız ve teknik heyetiyle hem yurt içi hem de Avrupa'daki hedefleri açısından iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" ifadesini kullandı.

"ŞAMPİYON OLMALIYDIK"
Zico'yu kaçan şampiyonluk nedeniyle gönderdiklerini bir kez daha itiraf eden Yıldırım şunları dile getirdi "Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde kazanılan başarılara rağmen ve çok kolay bir şekilde elde edebileceğimiz şampiyonluğu kaçırmamız, yeni teknik direktör arayışımızda etkili olmuştur. Eğer kazanılan bir takım başarılar nedeniyle, bir takım başarısızlıkları göz ardı etmeye kalkarsak, bunu Fenerbahçe'de gelenek haline getiririz ki, bu da gelecek açısından çok büyük bir tehlike oluşturur."