kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
UMUT

Trabzon dirilecek

CEVAT KOL
Bordo mavili takımın golcüleri Umut ve Gökhan Ünal yeni sezona dair iddialı konuştu: "Özlenen Trabzonspor'u yeni bir takım ile diriltmek istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız."..
Trabzonspor'un yeni sezonda gol umutları Umut Bulut ve Gökhan Ünal, bordo mavili taraftarlara umut dolu mesajlar verdiler. Yeni sezon öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan bordo-mavili futbolcular, forvette iyi bir ikili oluşturacaklarına inandıklarını söylediler. Umut Bulut, bu sezon yeni bir ekip oluşturulduğunu belirterek, "Bu yıl çok iyi bir sezon geçirmek amacındayız. Taraftarımıza ve camiamıza iyi bir Trabzonspor izlettirmek, onları mutlu etmek istiyoruz" dedi.Yeni transferlerin çoğunu tanıdığını ve hepsinin kendini kanıtlamış oyuncular olduğunu ifade eden Umut, "Gökhan Ünal da sürekli görüştüğüm arkadaşlarımdan birisi. İkimizin iyi bir ikili oluşturacağımızı düşünüyorum. Kafa yapımız ve oyun sitilimiz hemen hemen aynı. Ama Gökhan'ın ve benim yapabileceklerimiz belli bir yere kadar. Önemli olan takım olarak bir şeyler yapmamız, takım olarak başarılı olmamızdır" diye konuştu.

'İYİ SONUÇLAR ALACAĞIZ'
Trabzonspor'un yeni transferi Gökhan Ünal da yeni sezonun takım için çok iyi olmasını diledi. Gökhan, "Takım olarak inşallah sakatsız ve sıkıntısız bir sezon geçiririz. İstediğimiz oyunu oynayarak arzu edilen sonuçları alırız. Güzel bir ortam ve iyi bir takım kuruldu. Özlenen Trabzonspor'u yeni bir takım ile diriltmek istiyoruz" dedi. l
Haberin fotoğrafları