kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sivok ile birlikte sağlık kontrolünden geçen Zapotocny Beşiktaş formasıyla poz verdi.

Kalbimle oynarım

Beşiktaş'ın yeni transferi Zapotocny, "Kaybetmek canımı çok acıtır. Sahada bütün gücümle, kalbimle oynarım. Bu takım için her şeyi vereceğim" dedi ..
Beşiktaş'ın yeni transferlerimizden Tomas Zapotocny, "Kaybetmek canımı çok acıtır. Sahada bütün gücümle, kalbimle oynarım" dedi. Kulübün resmi sitesine Beşiktaş formasıyla poz verip önemli açıklamalar yapan Çek futbolcu, "Öncelikle benim için heyecan verici bir durum. Yeni bir lig, yeni insanlar, yeni bir mantalite ve yeni bir futbol anlayışının içindeyim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Diğer oyuncu arkadaşlarımla, hocamla tanışmayı, kampı bekliyorum. Bu sene ligden beklentim de büyük zaferler elde etmek. Onun için buraya geldim" diye konuştu. Türk futbolu hakkında da Tomas şunları söyledi: "Türk futbolunda hem teknik hem de hızlı oyuncular olduğunu biliyorum. Avrupa Şampiyonası'nda gördüğümüz gibi; ruhları ve kalpleriyle oynayan futbolcular olduğunu biliyorum. Beşiktaş'ı da benimle ilgilenmeye başlamadan önce de takip ediyordum. Beşiktaş kış aylarından beri benimle ilgileniyordu ama ondan önce bile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası'ndaki maçlarını izliyordum. Bu takıma elimden geleni sonuna kadar vermeyi istiyorum."

HİGUAİN İLE BAĞLAR KOPTU

Her zaman kazanmak istediğini belirten Çek yıldız, "Sert oynarım, bütün gücümü sahaya yansıtmaya ve karşımdaki rakibi bozmaya çalışırım. Her zaman kazanmak isteyen bir futbolcuyum. İdmanda olsun maçta olsun her zaman kazanmak isterim. Kaybetmeye tahammülüm yoktur. İdmanda bile olsa kaybetmek bana büyük acı verir. Ben kalbimle oynarım" yorumunu yaptı. Bu arada Beşiktaş yönetimi Higuain'in sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti. Kartal, sezon başında transfer ettiği Higuain'i daha sonra kiralık olarak başka bir kulübe vermişti.