kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Avrupa şampiyonluğundan sonra Aragones'i kutlayan İspanyaKralı Juan Carlos da tecrübeli hocanın ayrılmasını istemiyordu.

'Fenerbahçe'nin yaptığı teklif ekonomik olarak reddedilemezdi'

İLİŞKİLİ HABERLER
'Fenerbahçe'nin yaptığı teklif ekonomik olarak reddedilemezdi'
İspanya Milli Takımı'nı Avrupa şampiyonu yaptıktan sonra görevini bırakan ve Fenerbahçe ile anlaşan teknik direktör Luis Aragones, sarı-lacivertli ekibin teklifi için "Ekonomik olarak geri tepilemez" yorumunu yaptı.

*LUİS ARAGONES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ülkesinin ABC Gazetesi'ne konuşan ve "Türkiye'ye gitmek biraz delilik gibi" şeklinde eleştiriyle karşılaşan İspanyol teknik adam, "Neden delilik olsun. Futbol, futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklifti. Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum. Kazanırsan her şeyi iyi, kaybedersen kötüdür. Ben güçlüyüm ve güçlü olup teklifler aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım. Bu benim işim. Ailem de bu maceraya katılmam için beni destekledi" şeklinde konuştu. Öte yandan Aragones ile birlikte yardımcı antrenör Jose Armando Ufarte'nin de Fenerbahçe'ye geleceği, fizik kondisyon çalıştırıcısı Jesus Paredes'in ise kişisel sebeplerden dolayı halen karar vermediği ifade edildi.