kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
PARAYI KONUŞMAM!...Terim ile Doğan’ın buluşmasında başkan ba-şarılı hocayla alacağı yeni ücreti de konuş-mak istedi. Fakat Terim, "Ben bu konuyu da-ha öncekinde de olduğu gibi sizin takdirinizebırakıyorum" diyerek noktayı koydu.

2012'ye kadar Terim'le

Federasyon Başkanı Doğan ile Terim bir araya geldi ve el sıkıştı. Doğan, "Hocamız 2012'ye kadar takımın başındadır Onun önderliğinde bu cesur yüreklerle birlikte, Türk milleti daha nice güzel neticeler alacak ve sevinecektir" dedi..
Ve Fatih Terim 2012 yılına kadar Milli Takım'ın başında.. Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Fatih Terim'in, 2012 yılına kadar görevinde kalacağını açıkladı. Terim ile bugün (dün)bir görüşme yaptığını anlatan başkan Hasan Doğan, şunları söyledi: "2010 yılına kadar kendisiyle sözleşmemiz vardı. Ben 2 yıl uzatarak, 2012 yılına kadar sözleşme teklif ettim. Kendisi de Milli Takımlar Teknik Direktörü olarak bulunmaktan memnun olduğunu, yönetimle çok uyumlu bir çalışma sergilediğini, 2012 yılına kadar da kendisine gösterdiğimiz güvenden ötürü teşekkür ettiğini ve milli takımın başında olacağını ifade etti. Biz de kendisine teşekkür ettik. Fatih Terim, 2012 yılına kadar milli takımın başındadır. İnşallah onun önderliğinde bu cesur yüreklerle birlikte, Türk milleti daha nice güzel neticeler alacak ve sevinecektir."

* FATİH TERİM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


'AYAKLARIMIZ YERDEN KESİLMESİN'
Bu arada 2008 Avrupa Şampiyonası'nda elde edilen başarının önemine değinen ve bunların kalıcı ve sürekli olması için çalıştıklarını belirten Doğan, yine de bu havaya kapılarak ayakların yerden kesilmemesi gerektiğini söyledi. Kazanılan başarının Türk futbolundaki sorunları çözmediğini dile getiren Doğan, "Sorunlarımız, turnuva öncesi ne ise yine aynı. Kendimizi olduğumuzdan farklı görme yanlışına düşmememiz lazım. Ayaklarımızın yerden kesilmemesi gerekir'' dedi. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, 2008-09 sezonunda Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'in 18'er, TFF 2. Lig'in 5 grupta 54 ve TFF 3. Lig'in 5 grupta 51 takımla oynanmasını onayladı. 2009-2010 sezonunda ise profesyonel liglerde mücadele edecek takım sayısının 141'den 136'ya düşürülmesini kararlaştırıldı.