kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anadolu expresi

Kocaeli'de Tutoriç imzaladı
Kocaelispor, Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibinde forma giyen savunma oyuncusu Dorde Tutoriç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen Tutoriç'i Körfez ekibinin eski futbolcusu Mirkoviç'in önerdiği ifade edildi.

Mehmet Çakır Eskişehir'de
Eskişehirspor, Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır ile anlaşma sağladı. Basın sözcüsü Rıza Seydan, Mehmet Çakır ile anlaştıklarını Fenerbahçe'den Selçuk, Beşiktaş'tan Fahri, Kayserispor'dan Kamber'i istediklerini ve Kasımpaşalı Özgür Öçal ile Hırvat Jurica Vucko'yla da imza aşamasında olduklarını söyledi.

Hakan Kutlu çok umutlu
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, yeni sezon için umutlu olduğunu söyledi. İç transferin sorunsuz şekilde kapanmasının kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Kutlu, Mehmet Yılmaz, Burak Özsaraç, Yusuf Soysal ve Tunuslu oyuncu Sabani Moin gibi isimlerin takıma büyük katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Aybaba yenilerden memnun
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, hem çok koşan hem de iş bitiren oyuncular aldıklarını söyledi. Yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Aybaba, transferi bitirme aşamasına geldiklerini, orta saha ve savunma için iki yerli oyuncuyu daha kadrolarına katabileceklerini bildirdi. Aybaba ayrıca transfer edilen oyuncuları kendisinin de izlediğini söyledi.