kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Ziraat, Bulgaristan'da şube sayısını artıracak
ZİRAAT
Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Bulgaristan'da çalışan Türk işadamları ile yaptığı görüşmede bankanın şube sayısını artırmayı planladığını bildirdi. Toplantıda konuşan Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bankanın genel genişleme stratejisi kapsamında şimdilik tek olan Bulgaristan'daki şube sayısını artırmayı planladıklarını açıkladı. Sofya'da Ziraat Bankası Sofya Şubesi Müdürü Sezgin Bayar'ın düzenlediği toplantıda, Sofya'da ticaret yapan Türk işadamları Ziraat Bankası yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Ferdi Tayfur, Adana'da müteahhitlik işini sevdi
ARABESK
müziğin ünlü sesi Ferdi Tayfur, memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satarken, yeni konutlar için de harekete geçti. Tayfur, bir etkinlik için geldiği Adana'da, doğduğu ve büyüdüğü kenti çok sevdiğini, söyledi. "Ucuz konut'' sloganıyla yaklaşık 5 yıl önce merkez Seyhan ilçesi Belediye Evleri mahallesinde inşaat sektörüne girdiğini belirten Tayfur, "Burada 50 konutluk bir projemiz vardı. Konutlarımın tamamı satıldı. Yine Adana'da inşaat işine devam edeceğim'' dedi.

Starbucks ABD'deki 600 mağazasını kapatıyor
AMERİKALI
dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks, performansını iyi bulmadığı gerekçesiyle ABD'deki 600 mağazasını kapatma kararı aldı. Yazılı bir açıklama yapan Seattle merkezli Starbucks, mevcut mağazalarını kapatma kararına karşılık, 2009 mali yılı içinde yine kendilerinin işleteceği 200'den az yeni mağaza açmayı planladığını açıkladı. Kapatma kararının ardından 600 mağazada çalışan Starbucks personeli, ABD içinde performansından memnun olunan diğer mağazalara dağıtılacak.
Haberin fotoğrafları