kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener'de Reyes sesleri

Yeni Haber
İspanya gol kralı Güiza'nın talipleri artarken, yıldız futbolcunun müstakbel eşi de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. Bu durum yönetimin canını sıkarken, yeni hoca Aragones "Güiza olmazsa biz de Reyes'i alırız" görüşünü taşıyor..
İsteyeni çok
F.Bahçe'nın İspanyol golcü Güiza ile hâlâ kesin olarak anlaşmaması ve Euro 2008 sonrası bu futbolcuya talebin giderek artması, yeni bir ismi gündeme getirdi. Güzia için Arsenal'den sonra Tottenham, Manchester City, Sunderland ve Roma'nın da ciddi şekilde devreye girmesi, ayrıca golcü futbolcunun yakında evleneceği kız arkadaşı Nuria Bermudez'in Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmaması F.Bahçe yönetiminin canını sıkmaya başladı.

Sorun değil
Ancak yeni teknik direktör Aragones bu durumu önemli bir sorun olarak görmüyor. Aragones'in, Güiza transferinin gerçekleşmemesi halinde, B planını devreye sokarak milli takımdaki eski öğrencisi Jose Antonio Reyes'i F.Bahçe'ye getirmek istediği belirtildi. Aragones'in, David Villa, Fernando Torres ve Luis Garcia'nın üstün formu nedeniyle milli takıma almamasına rağmen Reyes'i çok beğendiği ve bu futbolcuya daima güvendiği biliniyor.

O bir füzeci
Aragones'in "Gel" demesi halinde Reyes'in tereddüt bile etmeyeceği İspanyol gazetecilerce vurgulanıyor. Atletico Madrid'le üç yıl daha sözleşmesi olan Reyes, geçen sezon çoğu sonradan olmak üzere 26 maçta oynadı, gol atamadı. Newcastle'ın transfer etmek için 7 milyon pound'u gözden çıkardığı Reyes, geçen yılki şanssızlığına karşın İspanya'nın en önemli golcüleri arasında. Bire birde çok etkili olan İspanyol golcü, sert şutlar da atıyor.

Reyes kimdir?

Doğum tarihi: 1 Eylül 1983
Doğum yeri: İspanya
Boy: 1.75
Kilo: 73
Mevki: Sol kanat, forvet
Numarası: 17
Kontrat bitişi: 2011
Kariyeri: 220 maç / 47 gol
Milli takım: 21 maç / 4 gol

Oynadığı takımlar:
Sevilla.............. 1999-2004
Arsenal ..................2004-07
R.Madrid ...............2006-07
A. Madrid ..................2007

FOTOMAÇ