kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener yanlış yaptı

Yeni Haber
Usta kalem Hıncal Uluç, Emre Belözoğlu'nu transfer eden Fenebahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı eleştirdi.

Aziz Yıldırım'ı eleştiren Uluç "Aziz Yıldırım "Bir G.Saraylı futbolcuyu transfer ediyoruz"un keyfiyle Emre'yi alelacele transfer edince Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı. Avrupa Şampiyonası'nı seyredip Emre'ye teklif verse 20 milyon euro'mu önerirdi 5 milyon euro mu? Emre de kabül edecekti. Zaten isteyen yok ki! " dedi.

Uluç, FOTOMAÇ'taki köşesinde şöyle yazdı;

Biz ne dedik? Fotomaç sayfalarında var, Emre Belözoğlu'na Fenerbahçe'nin şiddetle ihtiyacı var. Çünkü Fenerbahçe'nin Alex'ten başka oyun kurucusu yok. Emre Belözoğlu en iyi yerli oyun kuruculardan biri. Ama ben olsaydım, Avrupa Şampiyonası'nın sonunu beklerdim. Çünkü Emre müzmin sakat ve geçen sene bir tek maç oynamadı Newcastle United'da Kevin Keagan geldiğinden bu yana. İşte elinde bir fırsat; Avrupa Şampiyonası elemeleri. Orada bir seyret ondan sonra yeniden konuş.

Fiyatı da belki ona göre belirlerdin. Bugün konuşmuş olsaydı Emre Belözoğlu'na 20 milyon euro mu, yoksa 5 milyon euro mu teklif ederlerdi? Emre de o teklifi olduğu gibi kabul etmek zorundaydı çünkü başka teklif yok. Şu anda bana sorarsan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı aceleci davranarak. Galatasaray'a entegre hareket ettiği için. "Bir Galatasaraylı futbolcuyu transfer ediyoruz" keyfini yaşayabilmek için Fenerbahçe'nin 15 milyon euro'sunu sokağa attı.

* YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...