kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çekler İstanbul'a geldi, haberiniz olsun!..

Beşiktaş'ın yeni transferleri Sivok ve Zapotocny dün İstanbul'a gelirken, Çekleri yönetici ve taraftarların karşılanmaması şaşırttı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Çekler İstanbul'a geldi, haberiniz olsun!..
Beşiktaş'ın yeni transferleri Sivok ve Zapotocny dün İstanbul'a geldiler. Atatürk Havalimanı'na inen Çek futbolcuları burada Beşiktaş Dış İlişkiler Bölümü'nden bir yetkili karşıladı. İtalyan kulübü Udinese'de forma giyen Tomas Zapotocny ile bonservisi İtalyan ekibinde bulunan Sparta Praglı Tomas Sivok, menejeriyle beraber dün saat 17:30'da THY'nin tarifeli uçağıyla Prag'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Çek futbolcuları, hiçbir siyah beyazlı yöneticinin karşılamaması dikkat çekerken, taraftarların da futbolcuların gelişinden habersiz olması şaşırttı. Beşiktaş'ın toplam 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği Çek futbolcular, Atatürk Havalimanı'ndan ayrılıp kulüp binasına gitti. Bu sabah Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilecek olan Zapotacny ve Sivok daha sonra sözleşme imzalayacak.

İDMANLARA DEVAM
Öte yandan Beşiktaşlı futbolcular sezon hazırlıklarını dün sürdürdü. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmanda 40 dakikalık koşu, kondisyon çalışması ve çift kale maç yapıldı. Futbolcular bugün bir takım testlerden geçirilecek.