kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milli takım için ne dediler?

İLİŞKİLİ HABERLER
Milli takım için ne dediler?
Başımız dik dönüyoruz
MAÇI büyük bir heyecanla izleyen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Almanya karşısında özellikle goller sırasında çok heyecanlandım, soğukkanlılık muhafaza edilecek gibi değildi. Soyunma odasında kendilerine de ifade ettim. Bu başarıda emeği geçenleri tebrik ediyorum. Başımız dik" diye konuştu.

Bağrımıza basıyoruz
DEVLET Bakanı Murat Başesgioğlu, "Bu takımı gururla bağrımıza basıyoruz. Tüm ülkemize büyük bir heyecan yaşattılar. Finalist olmayı da hakettik. Gelecek adına bunlar bizi umutlandırıyor. Yakında 2010 Dünya Kupası eleme maçlarına başlayacağız. Bu kadro güzel işler yapacaktır" ifadesini kullandı.

Şampiyon olmalıydık
SON iki maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Servet Çetin şunları söyledi: "Şampiyon olmayı hak ediyorduk. 14 kişilik kadroyla maça çıktık ve ezici bir futbol oynadık ancak olmadı. Gönül isterdi ki finale çıkıp şampiyon olalım. Hem üzgün hem de mutluyuz. Daha başarılı sonuçlar da alacağız" dedi.

İyi bir tatili hak ettiler
FATİH Terim'in yardımcılarından Metin Tekin dün İstanbul'a geldiğinde ayağının tozuyla şunları söyledi: "Amaç kupayı almaktı. Fakat olmadı. EURO 2008'in en iyi takımıyız. Umuyorum çocuklar çok daha büyük işler, başarılar yaşayacaktır. Şimdi iyi bir tatili hak ettiler. Hepimiz dinleneceğiz."

Gelecek günler onların
UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, "Bütün sıkıntılara, sakatlıklara ve cezalara rağmen dört dörtlük bir performans gösterdiler. Yarı final değil, finali hak etti bu çocuklar, hepsine teşekkür etmek istiyorum. Gelecek günler onların. Bu takımla gurur duymak lazım, gelecekte çok daha iyi işler başaracaklar, buna eminim" dedi.

*TRİBÜNLERDEKİ TÜRK - ALMAN DOSTLUĞU...

*EURO 2008'İN TRİBÜN GÜZELLERİ...

*PERİ MASALI SONA ERDİ...

*TÜRKLERİ YIKAN GOLLER...

*FATİH TERİM'İN ÇILDIRDIĞI ANLAR...

*İŞTE BİZİ ÜMİTLENDİREN GOLLER...

*AH BE RÜŞTÜ...

*TÜRKİYE - ALMANYA KARŞILAŞMASI...