kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KARTAL TOPBAŞI YAPTI Beşiktaş, 2008-2009 sezonu hazırlıklarına dün başladı. Ertuğrul Sağlam yönetimindeki çalışmaya 9'u genç 29 futbolcu katıldı. Uçaktan inip tesislere gelen Delgado'nun yarım saat geciktiği idmanda yeni transfer Seric de (sol başta) yer aldı.

Çılgınlıklar yapabilirim

Beşiktaş'ın yeni transferi Seric, yenilgiyi kabullenemediği için maç içinde çılgınlıklar yapabileceğini söyledi..
Dün sağlık kontrolünden geçirilen Beşiktaş'ın yeni transferi Anthony Seric, hırslı bir oyuncu olduğunu söyledi. Hırvat oyuncu, "Ara sıra saha içinde çılgınlıklar yapabilirim. Takımımın başarısı için her şeyi veririm. Mağlubiyete asla tahammülüm yoktur" dedi. Panathinaikos'tan transfer edilen Seric, Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu belirtirken "Şimdiden çok heyecanlıyım. Takım arkadaşlarım ve hocamla tanışacağım günü bekliyorum. Ama beni en çok heyecanladıran Beşiktaş taraftarı. Çünkü Beşiktaş taraftarının nasıl bir topluluk olduğunu herkes biliyor" diye konuştu.

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK
Beşiktaş'lı eski futbolcular Giunti ve Vedran Runje'yi tanıdığını söyleyen tecrübeli oyuncu, siyah-beyazlı kulüpteki hedefleri ile ilgili olarak ise "Hem Türkiye Ligi'nde hem de UEFA Kupası'nda başarılı olmak istiyoruz. Takımımızda her türlü imkan var" dedi. Öte yandan dün Seric ile birlikte Ali Tandoğan ve Gaziantepspor'dan transfer edilen Ekrem Dağ da sağlık kontrolünden geçti.