kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arda savaşı

EURO 2008'deki performansı ile yıldızları sollayan Galatasaray'ın genç yıldızı için, İtalyan basını "Milan ile Juve arasında Arda savaşı çıkabilir" diye yazdı ..
Galatasaray'daki başarılı performansını milli takım forması ile EURO 2008'e de taşıyan Arda Turan için İtalyan kulüpleri sıraya girdi bile... Avrupa Şampiyonası'ndaki muhteşem futbolu ile Cristiano Ronaldo, Henry gibi yıldızları geride bırakan Arda'ya Galatasaray yönetimi "20 milyon Euro" değer biçerken, İtalyan basınına göre de Milan ve Juventus arasında ciddi bir transfer rekabeti yaşanabilir. Tuttosport, "Arda Juve veya Milan'a" başlığıyla verdiği haberde, "Terim'in genç sol kanat oyuncusu, siyah-beyazlılar ile kırmızı-siyahlılar arasında düelloya neden olabilir" yorumunu yaptı. "Boğaziçi'nin Cristiano Ronaldo'su" diye nitelendirdiği Arda'nın İtalya'ya gelmesinin kesinleştiğini iddia eden Tuttosport kaynak olarak da, futbolcunun menajeri Ahmet Bulut'u gösterdi.

YENİ NEDVED OLABİLİR
Gazete haberinde, pazartesi gününden itibaren transfer görüşmelerine başlanacağını belirten Bulut'un "Arda, her ne kadar Avrupa'dan çeşitli teklifler alsa da eminim ki Serie A'da top koşturacak. Juve ve Milan en fazla ilgi gösteren kulüpler" şeklindeki sözlerine dikkat çekti. Haberde Juventus'un bu transfer için bütün imkanlarını seferber ettiği ve Arda'nın Çek yıldız Pavel Nedved'in yerini alabileceği de ileri sürüldü.