kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Federasyon Başkanı Doğan, Almanya'yı sildiklerini söyledi.

Mükemmel bir iş başardık

Futbol Federasyonu Başkanı Doğan, "Yarım takımla Almanları sahadan sildik. Ama futbol şansı, biraz da hakem şansı, yanımızda değildi. Çocuklar inanılmaz bir mücadele gösterdi. Hepsini alnından öptüm" dedi..
Federasyon Başkanı Hasan Doğan, "Mükemmel bir iş başardık" dedi. Doğan, "Yarım takımla Almanları sahadan sildik. Ama futbol şansı, biraz da hakem şansı, bizim yanımızda değildi. Çocuklar inanılmaz bir mücadele gösterdiler. Hepsini alnından öptüm" diye konuştu. Ay-yıldızlı futbolcuların büyük bir başarıya imza attığını söyleyen Doğan şöyle devam etti: "Bizim, büyük ülke potansiyelimizin ortaya çıkmasını sağladılar. Bunu bir kez daha fark ettik, 'Türkiye büyük ülke, lider ülke' Bunu bize hissettirdiler. Türk milletinin karakterini ortaya koydular. Yılmaz karakterini, en umutsuz anlarda yeniden bir umut olma, umudu yeşertme potansiyelini ortaya koydular. Bütün dünyaya büyük bir hayat dersi verdiler. Bu açıdan çok mutluyuz. Finale yakışan bir tempomuz vardı. Bu kez olmadı. Bundan sonrakine bakacağız. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız.''

BRONZ MADALYAYI ALDIK
Milli Takımlar Sorumlusu Kızıl ise İstanbul'dan şampiyonaya giderken "Başımız dik döneceğiz" dediklerini hatırlatarak, "Bunu başardık" diye konuştu. Ay-yıldızlı ekip, şampiyonada yarı finale yükseldiği için ülkeye bronz madalya ile döndü.

*MİLLİ TAKIMA COŞKULU KARŞILAMA...

*MİLLİLERİMİZİN ÜZÜNTÜLERİ...

*TRİBÜNLERDEKİ TÜRK - ALMAN DOSTLUĞU...

*EURO 2008'İN TRİBÜN GÜZELLERİ...

*PERİ MASALI SONA ERDİ...

*TÜRKLERİ YIKAN GOLLER...

*FATİH TERİM'İN ÇILDIRDIĞI ANLAR...

*İŞTE BİZİ ÜMİTLENDİREN GOLLER...

*AH BE RÜŞTÜ...

*TÜRKİYE - ALMANYA KARŞILAŞMASI...