kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ayakta alkışladık

FATİH DOĞAN
Futbol yaşamını Almanya'da sürdüren Hamit, "Evime başım dik gidiyorum Tarihi bir başarı kazandık. Alman arkadaşlarım bizi ayakta alkışladı" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ayakta alkışladık
Almanya'ya karşı forma giyen isimlerden biri olan ve futbol yaşamını bu ülkede devam ettiren Hamit Altıntop, "Almanlar bizi ayakta alkışladı. Unutulmayacak bir şampiyonaydı. Almanya'ya başım dik ve gurur dolu gideceğim" dedi. Milli futbolcu, "Sadece Almanya maçında değil bütün maçlarda üst düzey bir performans sergiledik. Bütün Avrupa, bütün dünya bizi alkışladı. Almanya maçını alabilirdik ama gereksiz hatalar yaptık. Bu futbolda var. Maçtan sonra Alman Milli Takımı'ndaki arkadaşlarımdan da tebrik aldım. Onlar da bizim çok daha iyi oynadığımızı söylediler. Ben de onları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Finalde rakip kim olursa olsun bence kupayı alacaklardır" ifadesini kullandı.

"TARİH BİZİ YAZACAK"
2010 ve 2012 için umutlu olduklarını belirten Hamit, "Tarihi bir başarı kazandık. Bu kadroyla sadece 2010 değil, 2012'ye bile çok daha iddialı ve güçlü katılmalıyız. Rakipleri gördük. İnandıktan ve istedikten sonra neden final olmasın" yorumunu yaptı. Şimdi güzel bir tatil yapmayı istediğini belirten Hamit sözlerine şöyle nokta koydu: "Bizi destekleyen, yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum."

*MİLLİ TAKIMA COŞKULU KARŞILAMA...

*MİLLİLERİMİZİN ÜZÜNTÜLERİ...

*TRİBÜNLERDEKİ TÜRK - ALMAN DOSTLUĞU...

*EURO 2008'İN TRİBÜN GÜZELLERİ...

*FATİH TERİM'İN ÇILDIRDIĞI ANLAR...

*İŞTE BİZİ ÜMİTLENDİREN GOLLER...

*AH BE RÜŞTÜ...

*TÜRKİYE - ALMANYA KARŞILAŞMASI...