kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ERTUĞRUL SAĞLAM

Ertuğrul Sağlam için bir kesim bastırıyor!

Beşiktaş'ın teknik direktörünün, Fatih Terim'in yerine Milli Takım'ın başına geçmesi için bir grubun uzun süredir çalışmalar yürüttüğü iddia edildi.....
Milli Takım'da Fatih Terim'in görevi bırakması gündeme gelince, yerine gelecek teknik direktör konusunda çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. Federasyon Başkanı Hasan Doğan, Fatih Terim'i kalma yönünde ikna etmeye çalışsa ve bunda büyük yol alsa da perde arkasında bir takım faaliyetlerin olduğu öne sürülüyor. Bu konuda en ilginç iddia; şu anda Beşiktaş'ın başında olan Ertuğrul Sağlam için bir kesimin faaliyetler yürüttüğü iddiası. Hatta bu kesimin, federasyon yönetimi içinden de destek bulduğu öne sürülüyor. Ancak yine yönetim içinde ve futbol dünyasında ağırlıklı bir kesim de Ertuğrul Sağlam'ı istemiyor. Bu gruptakilerin, Milli Takım'ın mutlaka Terim'le devam edilmesi; o giderse de yabancı bir teknik adamın getirilmesinden yana olduğu öğrenildi. Ama tecrübeli hocanın gitmesi durumunda favori şu anda Rusya'yı çalıştıran Guus Hiddink. Bir dönem F.Bahçe'de de görev yapan ama ağırlıkla milli takımlarda çalışan Hollandalı teknik adama, "Ay-yıldızlı ekibi 2010'da başarıya taşıyabilecek hoca" gözüyle bakılıyor.

SAĞLAM: İŞİMİN BAŞINDAYIM
Bu arada dün Beşiktaş'la topbaşı yapan Ertuğrul Sağlam'a gazeteciler konuya ilişkin sorular yöneltti. Sağlam, Milli Takım'ın tarihi bir başarıya imza attığını belirterek, "Her Türk antrenörün gönlünde milli takımı ve büyük bir takımı çalıştırmak yatar. Şu an ben, önemli bir yerde görevimin başındayım. Fatih hocamın da görevi sürüyor. Bu konuda yorum yapılması doğru değil" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları