kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
TRULLİ 3 YIL SONRA... Ferrrari'den Massa ve Raikonen dubleyi kutlarken üçüncü olan Toyota pilotu Jarno Trulli 3 yıl aradan sonra podyuma çıktı.

Ferrari'den Fransız öpücüğü

KAZIM KARAGÜLMEZ
Formula 1 Fransa Grand Prix'inde Ferrari pilotları duble yaptı. Massa bu sezon üç yarış kazanan ilk isim oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ferrari'den Fransız öpücüğü
Formula 1'de sezonun sekizinci yarışı olan Fransa Grand Prix'ini Felipe Massa kazandı. Bu sonuçla Ferrari pilotu dünya şampiyonası klasmanında liderliğe yükselirken takım arkadaşı Kimi Raikkonen ise ikinci sırada yer aldı. Massa böylece bu sezon üç yarış kazanan ilk isim oldu. Magny-Cours pistinde koşulan 70 turluk yarışta üçüncülüğü Toyota pilotu Jarno Trulli elde etti. İtalyan sürücü üç yıl aradan sonra podyuma çıkmayı başardı. McLaren Mercedes sürücüsü Hekki Kovalainen 10'uncu başladığı mücadelede finişe dördüncü sırada ulaşırken Robert Kubica, lider olarak geldiği Fransa yarışını beşinci bitirdi vesıralamada ikinci sıraya indi.

ALONSO 8. BİTİRDİ
Mark Webber'in altıncı olduğu yarışta son iki puan yerini Renault pilotları aldı. Çaylak Nelson Piquet Jr. yedinci olurken iki dünya şampiyonluğu bulunan Fernando Alonso sekizinciliği elde etti.
Sürücüler klasmanında Massa 48 puanla zirvenin yeni sahibi oldu. Kubica 46 puanla ikinci, Raikkonen 43 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
Haberin fotoğrafları