kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Şimdi ezberleteceğiz

FATİH DOĞAN
Grup maçları öncesi, "Avrupa Şampiyonası'nda kendimizi hatırlatmaya geldik" diyen teknik direktör Fatih Terim hedefi daha da büyüttü: "Şimdi de bizi ezberleyecekler."..
Ay yıldızlı takımda artık aynı şarkı mırıldanmaya başladı: "Kendimizi hatırlattık. Şimdi bizi ezberleyecekler." Grup maçları öncesi "2002'den sonra kendimizi unutturduk. Şimdi bu şampiyonada bütün dünyaya kendimizi hatırlatacağız" diyen teknik direktör Fatih Terim, SABAH'a "Bütün dünya Türkiye'yi hatırladı, şimdi Türkiye'nin evlatları bunu ezberletecek. Bunun inancını bu takımdaki her futbolcu yüreğinde taşıyor. Yola çıktık ve sonuna kadar inşallah gideceğiz" diye konuştu. Fatih Terim gibi ay yıldızlı futbolcular da aynı düşünceyi paylaşıyor.

ŞAMPİYONLAR UNUTULMAZ

NİHAT: Türkiye'siz turnuva olmaz. Futbolumuzla, taraftarımızla, coşkumuzla, aldığımız sonuçlarla dünya futboluna renk katıyoruz. Türkiye'yi hatırlattık, şimdi ezberletme vakti geldi.
G. ZAN: Hocamız söylemişti 'İz bırakın' diye. Şimdiye kadar hatırlattık. Finale de çıkacağız.
AYHAN: Türkiye'yi ve Türk'ün kazanma azmini hatırladıklarına eminim. Bilmeyenler de öğrenmiş oldu. Özellikle gençler. Ama 10 milyonlarca insanın bizim başarımızla mutlu olduğunu ve takip ettiğini biliyorum. İnşallah finale çıkıp kupayı alıp bunu perçinleştireceğiz.
DR. BÜLENT BAYRAKTAR: (Milli Takım Doktoru): Biz Avrupa'dayız, biz futbolda buradayız mesajını net şekilde verdik. Herkes hatırladı, herkes konuşuyor ama bunu bir finalle, kupayla taçlandırırsak ezberletiriz. Şampiyonlar asla unutulmaz.