kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tarkan sahnede dans ederken göbeğini açınca hayranları fotoğraf çekmek ve seslerini ona duyurabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Turizm elçisinden muhteşem konser

İLKER GEZİCİ / MAGAZİN
Tarkan 'Turizm Elçisi' seçildiği Manavgat'ta 10 bin kişiye unutulmaz bir konser verdi. Megastar Milli Takım'ın zaferini de kutladı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Turizm elçisinden muhteşem konser
Tarkan önceki gün Manavgat Belediyesi tarafından organize edilen '15. Manavgat Uluslararası Barışsuyu Turizm ve Kültür Festivali' kapsamında Manavgat'ta konser verdi. Konser günü, otelinden dışarı çıkmayan Megastar, gününü dinlenerek geçirirken hayranları konser alanını saatler öncesinden doldurdu.

EN BÜYÜK TÜRKİYE
10 bin kişinin izlediği konsere Türkiye formasıyla çıkan Tarkan 'Bir Oluruz Yoluna' şarkısını söyledi ve Milli Takım'a destek vererek hayranlarının 'En Büyük Türkiye' diye bağırmalarını istedi. Enerjik hareketleri ve kıvrak danslarıyla herkesi büyüleyen sanatçı iki saatlik konserin sonunda, Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol, sahneye çıkarak, belediye ve otelciler tarafından turizm elçisi ilan edilen Tarkan'a 'Kristal Küre Marka Ödülü' verdi. Programını sona erdirdikten sonra bis yapan Tarkan izdiham nedeniyle konser alanından zorlukla uzaklaşabildi. 42 kişilik ekibiyle Antalya'ya gelen Tarkan'ın 200 bin YTL aldığı öğrenildi. Tarkan, 28 Haziran'da tekrar Antalya'da konser verecek.
Haberin fotoğrafları