kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Daum: Türkler'i yeneceğiz

Beşiktaş ve F.Bahçe'nin eski teknik direktörü, Almanya'nın Bild Gazetesi'ne Türkiye ile Almanya arasındaki EURO 2008 yarı final maçını böyle yorumladı ..
Almanya'nın Bild am Sonntag Gazetesi'nde, bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi de çalıştıran Köln Teknik Direktörü Christoph Daum'un "Yarı finalde karşılaşacağımız Türkleri'i yeneceğiz" sözlerine yer verildi. Türk futbolunu yakından tanıyan tecrübeli çalıştırıcı, "Türkiye'yle duygusal bir bağım var. Ancak Almanya olarak onları yeneceğimize inanıyorum" dedi. Çok sayıda Türk futbolcuyu takip ettiğini belirten Daum, "Türkler hep yetenekliydi. Eskiden kondisyon sorunları vardı ancak son yıllarda getirttikleri yabancı hocalar sayesinde bu sorunu da aştılar. Almanya kazanmak için maç boyu baskısını sürdürmeli" şeklinde konuştu.

DURAN TOPLARDA ZAYIFLAR

Hırvatlar'ın Türkiye karşısında fazla taktiksel oynadığı için elendiğini de savunan Alman çalıştırıcı, "Defansta eksik oyuncuları var. Bizim fizikli futbolcularımız duran toplarda etkili olabilir ve kafayla gol bulabilirler" ifadelerini kullandı. Türkler için Almanya'yı yenmenin bir onur meselesi olduğuna da değinen Daum, "Bu maç onlar için Avrupa Birliği görüşmelerinden bile önemli. Orada insanlar futbol için yaşıyorlar. Türkiye'de 90 dakika boyunca hayat duracak" dedi.

*PENALTI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*İŞTE SEMİH'İN MUHTEŞEM GOLÜ

*HIRVATİSTAN-TÜRKİYE MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

*BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN YARI FİNAL SEVİNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ


*"BİLİC TERİM'E SUS İŞARETİ YAPTI" FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

*HIRVATLARIN ÇÖKÜŞ ANININ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Haberin fotoğrafları