kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARAGONES

Şehir efsanesi

DENİZ DERİNSU
F.Bahçe'de Aragones'e yönelik tepkilerin artması ile İspanyol hocanın artılarını anlatan haberlerin yayılması manidar karşılandı. Özellikle '6 klasör ve gençler' haberleri revaçta..
Zico'yla sözleşme yenilenmemesi ile Fenerbahçe'yi saran olumsuz hava, yeni teknik direktörün 70 yaşındaki Luis Aragones olarak ağırlık kazanmasıyla taraftar-yönetim çekişmesine dönmüştü. Geçmişteki ırkçı söylemleri ve özellikle yaşı yüzünden 'Dede' lakabı takılan Aragones ile sarı-lacivertli taraftarlar arasında negatif bir başlangıça sebep olmuştu. Öyle ki, satılan 26 bin kombine biletin yarısının iade edilebileceği iddiasından çekinen yönetim de Aragones ile anlaşmayı açıklamayı ertelemişti. İşte bu ertelemeden sonra camiada Aragones'in yönetimi nasıl etkilediğine dair haberler dolaşmaya başladı. Bunlara göre Aragones 15 günlük bir hazırlıkla Fenerbahçe hakkında 6 klasör dolusu dosya ile başkan Yıldırım'ın karşısına çıktı. Bu dosyalarda alt yapıdan gelen Volkan Babacan'dan Can Arat'a, kiralık verilen Kerim Zengin'den Olcan'a kadar bilgiler ve takıma nasıl kazandırılacaklarına ait yorumlar bile vardı.

ARADIĞIMIZ İSMİ BULDUK
Aragones ayrıca Dani Guiza'nın transferini 'şart' koşmuş ve Mallorca'daki 4 yardımcısını da Fenerbahçe'ye getireceğini belirtmişti. Başkan Yıldırım'ın da özellikle alt yapı ile ilgili fikirlerini dinledikten sonra Aragones'e ısındığı ve "Aradığımız ismi bulduğumuzu düşünüyorum" dediği vurgulandı. Fenerbahçe'nin neden Aragones'i seçtiğine dair iddialar bunlar ama camiayı keser mi, göreceğiz.